Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Microbial hazard"'
Autor:
Beje Gume, Leykun Berhanu, Tesfaye Kassa, Habib Bediru, Assegid Getaneh Fikre, Lelisa Sena Dadi, Seid Tiku Mereta
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-10 (2023)
Abstract Background Raw milk may contain pathogenic microorganism that can sometimes fatally affect the health of consumers. However, risks related to raw milk consumption in Southwest Ethiopia are not well studied. The aim of this study was to evalu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4344a26b02e44b8bbf6dac03496cb6a
Publikováno v:
Fishes, Vol 9, Iss 4, p 118 (2024)
The objective of this study was to evaluate the microbiological properties of commercially available traditional Korean salted shrimp (Saeu-jeot) and to analyze the effects of saltwater immersion and ultraviolet (UV) irradiation on the reduction of S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d29ffae88e704d21b9936eabbb88f07a
Autor:
Ji-Won Huh, Min Jung Kim, Jaesik Kim, Hyeon Gwon Lee, Seung-Bum Ryoo, Ja-Lok Ku, Seung-Yong Jeong, Kyu Joo Park, Dokyoon Kim, Jihyun F. Kim, Ji Won Park
Publikováno v:
Microbiome, Vol 10, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
Abstract Background A significant proportion of colorectal cancer (CRC) patients suffer from early recurrence and progression after surgical treatment. Although the gut microbiota is considered as a key player in the initiation and progression of CRC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbdacbf2dec0480d93f758c6c8392a43
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 22, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background This study aimed to identify the epidemiology, seasonality, aetiology and clinical characteristics of sporadic foodborne diseases in Zhejiang province during 2016–2020. Methods Descriptive statistical methods were used to analyz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27d7981f5cf3477b844072a1fa9e7a3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eurasian Journal of Soil Science, Vol 10, Iss 4, Pp 332-342 (2021)
This study aimed to investigate the co-composting time effectiveness as well as the effect of the initial Carbon/Nitrogen ratio (C/N)i variation on the hygienization of olive pomace and turkey manure. Six different heaps, at 3 levels of (C/N)i ratios
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0515822dfd54c0b8ccf043231a36efe
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/785a43c1fa4d4877aa21c759d85d3660
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Travaux de l'Institut de Speologie Emile Racovitza, Vol 58, Iss 2019, Pp 19-46 (2019)
We developed a comparative study, between the 2009-2010 and 2015-2016 sampling campaigns, in order to monitor the changes occurred in the quality of seven drinking water sources, after few springs from the Runcuri Plateau were taped into the locals
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a81f0f6c7bfe4893a95ccfd15d5e692a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.