Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Microbial food cultures"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuzana Burčová, Svetlana Schubertová, Marianna Potočňáková, Mária Greifová, František Kreps, Lívia Janotková
Publikováno v:
Acta Chimica Slovaca. 14:25-31
The aim of the article was to investigate the effect of sea buckthorn juice addition on the growth of microbial cultures in growth medium and juice mixtures. Pure sea buckthorn juice was found to inhibit the growth of all 11 monitored microbial cultu
Autor:
Xuejiao Sun, Maoping Song, Zhaoyang Li, Zhongke Sun, Lili Li, Chengwei Li, Xinqi Hao, Qingwei Hu, Juan Li
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 60:670-683
Type 2 diabetes mellitus (T2DM) has become one of the most prevalent diseases on earth and several treatments have been developed. However, the current intervention approaches have not been as effective as expected. One promising supplementary strate
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 148
The Eastern Himalayan regions of India, Nepal and Bhutan have more than 200 varieties of unsurpassed ethnic fermented foods and alcoholic beverages, which are lesser known outside the world. However, these ethnic foods are region- and community-speci
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martin Holm Rau, Ahmad A. Zeidan
Publikováno v:
Biochemical Society Transactions
Genome-scale metabolic network reconstruction offers a means to leverage the value of the exponentially growing genomics data and integrate it with other biological knowledge in a structured format. Constraint-based modeling (CBM) enables both the qu
Publikováno v:
Chemosphere. 279:130542
As a biologically inspired insecticide, pyrethroids (PYRs) exert evident toxic side effects on non-target organisms. PYRs and their general toxic intermediate 3-phenoxybenzoic acid (3-PBA) have shown high detection rates/levels in human beings recent
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 366
In order to provide a harmonised preassessment to support risk assessment performed by the European Food Safety Authority (EFSA), the Biohazard Panel in 2007 published guidelines for evaluation of the safety of a strain included in the food chain, th