Zobrazeno 1 - 10
of 1 997
pro vyhledávání: '"Microbial fermentation process"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samorì, Chiara, Martinez, Gonzalo Agustin, Bertin, Lorenzo, Pagliano, Giorgia, Parodi, Adriano, Torri, Cristian, Galletti, Paola
Publikováno v:
In Resources, Conservation & Recycling March 2022 178
Autor:
Chang Liu, Yujiao Tang
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 11 (2023)
In order to reduce the difficulty of measurement and control (MAC) during food fermentation, this paper applies water-soluble conjugated polymers to sensors, conducts data modeling and prediction, and integrates the sensors into intelligent MAC syste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88679a6e343e4132b6ee07cd65a21ded
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Mathematical Biosciences July 2017 289:40-50
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 10 (2022)
Gluconic acid (GA) and its derivatives, as multifunctional biological chassis compounds, have been widely used in the food, medicine, textile, beverage and construction industries. For the past few decades, the favored production means of GA and its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eef975f66304aea80503a81e240351b
Publikováno v:
Journal of Mathematical and Fundamental Sciences, Vol 48, Iss 1, Pp 25-38 (2016)
In this paper we present approximate solutions of linearized delay differential equations using the matrix Lambert function. The equations arise from a microbial fermentation process in a metabolic system. The delay term appears due to the existence
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bad4a6db9644b66865a7e0e7a23338d