Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Microbial biosensor strains"'
Autor:
Marzena Matejczyk, Piotr Ofman, Edyta Juszczuk-Kubiak, Renata Świsłocka, Wong Ling Shing, Kavindra Kumar Kesari, Balu Prakash, Włodzimierz Lewandowski
Publikováno v:
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol 277, Iss , Pp 116383- (2024)
Vanillic acid (4-hydroxy-3-methoxybenzoic acid) (VA) is a natural benzoic acid derivative commonly found in herbs, rice, maize, and some fruits and vegetables. However, due to the wide use of VA in various industrial sectors, its presence in the envi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca9db1f689cb4f7b917ca80ecd9219fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.