Zobrazeno 1 - 10
of 2 911
pro vyhledávání: '"Microbial Transglutaminase"'
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101459- (2024)
Surimi or fish mince gel are popular seafood products worldwide. Lean fish are commonly used as raw material, while dark fleshed fish, especially Indian mackerel, has high fat content and dark color associated with poor gel quality. To improve gel st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f47ce5422254287aa7a993b9038a39d
Publikováno v:
EXCLI Journal : Experimental and Clinical Sciences, Vol 23, Pp 655-671 (2024)
Transglutaminase finds broad applications in the food industry, influencing texture, shelf life and overall food quality. It can be utilized to create products with enhanced sensory and technological properties and serves as a tool to reduce food was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f4bed771fec4f8bb82ac27664baf3d0
Autor:
Angella Velazquez-Dominguez, Manon Hiolle, Marwan Abdallah, Amandine Descamps, Guillaume Delaplace, Paulo De Sa Peixoto
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100669- (2024)
Micellar casein powders (MCP) are added to food products to enhance their protein content and functional qualities. Enzymatic cross-linking (CL) with microbial transglutaminase (mTGase) is a promising method for improving the functional properties of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/410276e448f944efac568979376535b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 19, Iss 15, Pp 10924-10934 (2022)
The surface modification of wool fibers is an important part of the textile industry to add functionality and stability to wool products. In this study, we developed a process utilizing a base/cationic surfactant solution pretreatment followed by an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/223e703744a84bdca8d6234ac15aaca3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.