Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Micro-diffusion"'
Autor:
DAI Ningbo, ZHAO Yuhong
Publikováno v:
Journal of Aeronautical Materials, Vol 42, Iss 6, Pp 72-80 (2022)
A micro-diffusion phase-field model based on the atom occupancy probability of single lattice point was presented to describe the phase transition process, the heterogeneous interface structure and composition evolution of Ni59Al22V19 medium entropy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0275a009ad76420c99824e9a86395d1b
Publikováno v:
Journal of Thermal Science and Technology, Vol 17, Iss 1, Pp 22-00012-22-00012 (2022)
Microscale hydrogen (H2) combustion is one of the promising technologies for renewable miniaturized heat sources. This study analyzes the oxygen combustion of H2 in small-scale counterflow burners, with carbon dioxide (CO2) added for safe hydrogen tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae56922b9e2a4f5097d544b26fbd24e3
Autor:
Aravind Muraleedharan, Jithin Edacheri Veetil, Akram Mohammad, Sudarshan Kumar, Ratna Kishore Velamati
Publikováno v:
Energies, Vol 14, Iss 24, p 8266 (2021)
Characteristics of microjet hydrogen diffusion flames stabilized near extinction are investigated numerically. Two-dimensional simulations are carried out using a detailed reaction mechanism. The effect of burner wall material, thickness, and thermal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/439722e3843145e8b8ba0a31759cb17c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Satoshi KADOWAKI, Kota KOHATSU, Kazuki UEHARA, Toshiyuki KATSUMI, Thwe Thwe Aung, Masataro SUZUKI
Publikováno v:
Journal of Thermal Science and Technology, Vol 13, Iss 2, Pp JTST0021-JTST0021 (2018)
Oxygen combustion of CH4-CO2 mixture in a small-scale counterflow burner was studied. A diffusion flame was stabilized in the gap between opposed ports ejecting fuel and oxygen gases, and its thickness which depended on the gap distance between burne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d32dd2e78bcb4da1ab5b376e4e358c67
Publikováno v:
Exploratory Animal and Medical Research, Vol 2, Iss 2, Pp 155-165 (2012)
Chitosan coating serve as an antioxidant and micro-diffusion barrier and prevents the loss of water, texture, odour, color or overall accessibility in seafood. The preservation of shrimps using chitosan dips seems promising and effective, as demonstr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37f70b501f004055893e8cd440d01eb9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.