Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Michihata, Toshihide"'
Autor:
Yamazaki, Yuya, Sasaki, Tetsuya, Ochiai, Nobuo, Sasamoto, Kikuo, Michihata, Toshihide, Koyanagi, Takashi
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2024 133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gamba, Raúl Ricardo, Yamamoto, Shihori, Abdel-Hamid, Mahmoud, Sasaki, Tetsuya, Michihata, Toshihide, Koyanagi, Takashi, Enomoto, Toshiki
Publikováno v:
International Journal of Microbiology; 5/12/2020, p1-11, 11p
Autor:
Barla, Florin, Koyanagi, Takashi, Tokuda, Naoko, Matsui, Hiroshi, Katayama, Takane, Kumagai, Hidehiko, Michihata, Toshihide, Sasaki, Tetsuya, Tsuji, Atsushi, Enomoto, Toshiki
Publikováno v:
In Biotechnology Reports June 2016 10:105-110
Autor:
Watanabe, Fumio1 (AUTHOR) watanabe@cc.kochi-wu.ac.jp, Michihata, Toshihide2 (AUTHOR), Takenaka, Shigeo3 (AUTHOR), Kittaka‐Katsura, Hiromi4 (AUTHOR), Enomoto, Toshiki5 (AUTHOR), Miyamoto, Emi1 (AUTHOR), Adachi, Satoko6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. Jul2004, Vol. 27 Issue 13, p2113-2119. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.