Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Michiels, Christiaan"'
Autor:
Shokribousjein, Zahra, Philippaerts, An, Riveros, David G., Deckers, Sylvie M., Khalesi, Mohammadreza, Michiels, Christiaan, Delcour, Jan A., Gebruers, Kurt, Verachtert, Hubert, Derdelinckx, Guy, Sels, Bert
Publikováno v:
In Cerevisia July 2013 38(2):71-76
Autor:
Shokribousjein, Zahra, Deckers, Sylvie M., Gebruers, Kurt, Lorgouilloux, Yannick, Baggerman, Geert, Verachtert, Hubert, Delcour, Jan A., Etienne, Pierre, Rock, Jean-Marie, Michiels, Christiaan, Derdelinckx, Guy
Publikováno v:
In Cerevisia 2011 35(4):85-101
Autor:
Callewaert, Lien, Masschalck, Barbara, Deckers, Daphne, Nakimbugwe, Dorothy, Atanassova, Miroslava, Aertsen, Abram, Michiels, Christiaan W. *
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2005 37(2):205-211
Autor:
Justé, Annelies, Frans, Ingeborg, Klingeberg, Michael, Lievens, Bart, Michiels, Christiaan, Marsh, Terence L, Willems, Kris
ispartof: Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences vol:73 issue:1 pages:259-264 ispartof: location:Belgium status: published
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::a9f9082fb0f5502436f2a33fdd0b286b
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/218000
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/218000
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aertsen, Abram, Michiels, Christiaan
The bacterial SOS response is not only a vital reply to DNA damage but also constitutes an essential mechanism for the generation of genetic variability that in turn fuels adaptation and resistance development in bacterial populations. Despite the ex
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::359ee7ef688a872d594bf50b79d65a6e
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/45689
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/45689
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Courtin, Christophe M, Swennen, Katrien, Broekaert, Willem F, Swennen, Quirine, Buyse, Johan, Decuypere, Eddy, Michiels, Christiaan W, De Ketelaere, Bart, Delcour, Jan A
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Nov2008, Vol. 88 Issue 14, p2517-2522, 6p
Autor:
Deckers, Sylvie
The gushing of carbonated beverages is defined as a spontaneous wild and uncontrolled overfoaming upon opening of non-shaken bottles. As overfoaming is detected after bottling this results in significant economic and image losses to the producer. A m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::cd7858ddb25c30453f3ddaff36ec1436
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/373754
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/373754
Autor:
Geysen, Sabine
Vers fruit en verse groenten zijn van groot belang in een gezonde voedin g. Temperatuurscontrole is de belangrijkste maatregel om de kwaliteit va n verse en versneden produkten te bewaren. Bijkomend kan hun houdbaarhei d verbeterd worden door de omge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::48084d9650b50a9e78c246d08e8c05fb
https://lirias.kuleuven.be/handle/1979/437
https://lirias.kuleuven.be/handle/1979/437