Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"Michelotti G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bongard, V., Malpuech-Brugère, Corinne, Karoly, E., Michelotti, G., Rigaudière, Jean-Paul, Jouve, Chrystele, Ferrieres, J., Marmonier, C., Sébédio, Jean-Louis
Publikováno v:
JFN 2018-Livre des résumés. 2018; JFN 2018, Journées Francophones de Nutrition, Nice, FRA, 2018-11-28-2018-11-30, 189-189
Introduction et but de l’étude: Bien que des études récentes ont démontré que la consommation de produits laitiers peut protéger du syndrome métabolique (MetS), les mécanismes restent méconnus. Dans cette étude observationnelle, nous avon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::e61d6afcf4e65466e3996d5d954e8ff0
http://prodinra.inra.fr/record/452264
http://prodinra.inra.fr/record/452264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Capel, F., Bongard, V., Malpuech-Brugère, C., Karoly, E., Michelotti, G., Rigaudière, J.-P., Jouve, C., Ferrieres, J., Marmonier, C., Sebedio, J.-L.
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme March 2019 33(1):60-61