Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Michelon, Damien"'
Autor:
Roussel, Célia, Ebel, Bruno, Munier, Edouard, Michelon, Damien, Martin-Dejardin, Florence, Beuvier, Eric, De Coninck, Joëlle, Gaudu, Philippe, Cachon, Rémy
Publikováno v:
In Food Research International June 2022 156
Autor:
Michelon, Damien
Parmi les bactéries lactiques, Lactococcus lactis est la plus utilisée en fabrication fromagère. Actuellement, les ferments lactiques sont majoritairement choisis pour leurs propriétés acidifiantes, protéolytiques et aromatiques. Un autre param
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2010DIJOS014
Autor:
Michelon, Damien1, Leclercq, Alexandre2, Garric, Gilles3, Guillier, Laurent1, Beaufort, Annie1, Bergis, Helene1
Publikováno v:
Journal of Food Safety. May2016, Vol. 36 Issue 2, p260-270. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michelon, Damien, Abraham, S., Ebel, Bruno, De-Coninck, Joëlle, Husson, Florence, Feron, Gilles, Gervais, Patrick, Cachon, Rémy
Publikováno v:
FEBS Journal
FEBS Journal, Wiley, 2010, 277 (10), pp.2282-2290. ⟨10.1111/j.1742-4658.2010.07644.x⟩
FEBS Journal, Wiley, 2010, 277 (10), pp.2282-2290. ⟨10.1111/j.1742-4658.2010.07644.x⟩
International audience; Lactococcus lactis can decrease the redox potential at pH 7 (E h7) from 200 to -200 mV in oxygen free Man-Rogosa-Sharpe media. Neither the consumption of oxidizing compounds or the release of reducing compounds during lactic a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2fd99e92d572138735bf4925fc3728db
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02434368
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02434368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abraham, Sophie, Cachon, Rémy, Jeanson, Sophie, Ebel, Bruno, Michelon, Damien, Aubert, Cécile, Rojas, Christine, Feron, Gilles, Beuvier, Eric, Gervais, Patrick, Coninck, Joëlle
Publikováno v:
Dairy Science & Technology (Springer Science & Business Media B.V.); Nov2013, Vol. 93 Issue 6, p675-690, 16p