Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Michel Salaun, Françoise"'
Autor:
Deyrieux, Charlotte, Durand, Erwann, Barouh, Nathalie, Lecomte, Jérôme, Michel-Salaun, Françoise, Baréa, Bruno, Kergourlay, Gilles, Villeneuve, Pierre
Publikováno v:
Abstracts of the 2018 AOCS Annual Meeting & Expo
Consumption of oxidized fats is known to have detrimental as well as beneficial effects. Studies on structural elucidation of individual oxidized lipids formed during food processing are missing. Thus, a thorough identification of oxidized lipids pre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::fef11ea0e89e7eb86903fd7ad038e752
http://agritrop.cirad.fr/597253/
http://agritrop.cirad.fr/597253/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deyrieux, Charlotte, Durand, Erwann, Guillou, Sonia, Barouh, Nathalie, Baréa, Bruno, Michel Salaun, Françoise, Villeneuve, Pierre
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS); Nov2020, Vol. 97 Issue 11, p1229-1241, 13p
Autor:
Deyrieux, Charlotte, Villeneuve, Pierre, Baréa, Bruno, Decker, Eric A., Guiller, Isabelle, Michel Salaun, Françoise, Durand, Erwann
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology; Aug2018, Vol. 120 Issue 8, p1-1, 10p