Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Michalczyk, Magdalena"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 105-114 (2024)
Gravads are a traditional type of Scandinavian delicatessen frequently made from salmon. Developing a gravading technology by using other fish like farmed rainbow trout may make gravads more popular in countries without a tradition in this field. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8715845b53147f79f4306ccc9e6b4d3
Autor:
Satora, Paweł1 (AUTHOR) pawel.satora@urk.edu.pl, Michalczyk, Magdalena2 (AUTHOR) joanna.banas@urk.edu.pl, Banaś, Joanna2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3524. 15p.
Autor:
Macura, Ryszard1 rrmichal@cyf-kr.edu.pl, Michalczyk, Magdalena1, Fiutak, Grzegorz1, Maciejaszek, Ireneusz1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2019, Vol. 18 Issue 2, p135-142. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 104(3):1006-1013
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michalczyk, Magdalena1 (AUTHOR) rrmichal@cyf-kr.edu.pl, Macura, Ryszard1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov/Dec2010, Vol. 13 Issue 6, p1225-1233. 9p. 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.