Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Michal Chudý"'
Autor:
Kateřina Bělonožníková, Veronika Hýsková, Marie Vašková, Tomáš Křížek, Kateřina Čokrtová, Tomáš Vaněk, Lucie Halířová, Michal Chudý, Antoniana Žufić, Helena Ryšlavá
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 7, p 1348 (2022)
Pythium oligandrum, strain M1, is a soil oomycete successfully used as a biological control agent (BCA), protecting plants against fungal, yeast, and oomycete pathogens through mycoparasitism and elicitor-dependent plant priming. The not yet describe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/109e2ad7345347f1ba181d2aef2b8032
Autor:
Kateřina, Bělonožníková, Veronika, Hýsková, Marie, Vašková, Tomáš, Křížek, Kateřina, Čokrtová, Tomáš, Vaněk, Lucie, Halířová, Michal, Chudý, Antoniana, Žufić, Helena, Ryšlavá
Publikováno v:
Microorganisms. 10(7)
Publikováno v:
Biophysica, Vol 1, Iss 2, Pp 126-136 (2021)
The purpose of the study was to compare cytotoxicity of two Quillaja saponaria bark saponin (QBS) mixtures against two lung cell lines: normal MRC-5 fibroblast cell line and tumor A-549 epithelial cells of lungs’ alveoli. The study, performed both
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b652db20b8914fcfb54536c94eecebbf
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 18, p 5628 (2021)
Our skin is continuously exposed to different amphiphilic substances capable of interaction with its lipids and proteins. We describe the effect of a saponin-rich soapwort extract and of four commonly employed synthetic surfactants: sodium lauryl sul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3f18dd71f0c4d079e3a4ffdb8cddd0d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anita Rozmysłowska-Wojciechowska, Joanna Mitrzak, Aleksandra Szuplewska, Michał Chudy, Jarosław Woźniak, Mateusz Petrus, Tomasz Wojciechowski, Alexey S. Vasilchenko, Agnieszka M. Jastrzębska
Publikováno v:
Materials, Vol 13, Iss 10, p 2347 (2020)
Current trends in the field of MXenes emphasize the importance of controlling their surface features for successful application in biotechnological areas. The ability to stabilize the surface properties of MXenes has been demonstrated here through su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1995c4c5948147a08a883bef72f351ea
Autor:
Marcin Zabadaj, Aleksandra Szuplewska, Maria Balcerzak, Michał Chudy, Patrycja Ciosek-Skibińska
Publikováno v:
Sensors, Vol 19, Iss 5, p 1062 (2019)
Taste sensing is of great importance in both the pharmaceutical and foodstuff industries, and is currently mainly based on human sensory evaluation. Many approaches based on chemical sensors have been proposed, leading to the development of various e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3df5efb17d4e4a3893f07a7420c3b8f1
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.