Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Michael, Minto"'
Autor:
Michael, Minto
Doctor of Philosophy
Department of Food Science
Randall K. Phebus
Intervention techniques to control foodborne pathogens, and rapid identification of pathogens in food are of vital importance to ensure food safety. Therefore, the first
Department of Food Science
Randall K. Phebus
Intervention techniques to control foodborne pathogens, and rapid identification of pathogens in food are of vital importance to ensure food safety. Therefore, the first
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2097/18712
Autor:
Lampien, Alexander, Sekhon, Amninder Singh, Unger, Phoebe, Sharma, Sonali, Galland, Andrew Theodore, Michael, Minto
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2023 145
Autor:
Sharma, Sonali, Sekhon, Amninder Singh, Unger, Phoebe, Lampien, Alexander, Galland, Andrew Theodore, Bhavnani, Kabir, Michael, Minto
Publikováno v:
In International Dairy Journal May 2023 140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal June 2022 129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Impact of a plant extract on the viability of yogurt starter and probiotic cultures in nonfat yogurt
Autor:
Michael, Minto.
Thesis (M.S.)--Kansas State University, 2010.
Title from electronic thesis title page. Includes bibliographical references.
Title from electronic thesis title page. Includes bibliographical references.
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2097/4130
Impact of a plant extract on the viability of yogurt starter and probiotic cultures in nonfat yogurt
Autor:
Michael, Minto
Master of Science
Food Science Institute -- Animal Science & Industry
Karen A. Schmidt
Yogurt starter and probiotic bacteria have been reported to confer health benefits to the consumer; however, to confer these health benefits yogurt
Food Science Institute -- Animal Science & Industry
Karen A. Schmidt
Yogurt starter and probiotic bacteria have been reported to confer health benefits to the consumer; however, to confer these health benefits yogurt
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2097/4130
Publikováno v:
Journal of Food Safety; Feb2024, Vol. 44 Issue 1, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.