Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"Micard, Valérie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ducrocq, Maude, Morel, Marie-Hélène, Anton, Marc, Micard, Valérie, Guyot, Sylvain, Beaumal, Valérie, Solé-Jamault, Véronique, Boire, Adeline
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2022 381
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2020 109
Autor:
Ducrocq, Maude, Boire, Adeline, Bourlieu-Lacanal, Claire, Barron, Cécile, Nawrocka, Agnieszka, Morel, Marie-Hélεave;ne, Anton, Marc, Micard, Valérie
Publikováno v:
Food & Function; 5/7/2024, Vol. 15 Issue 9, p5132-5146, 15p
Autor:
Perignon, Marlène, Barré, Tangui, Gazan, Rozenn, Vieux, Florent, Micard, Valérie, Amiot, Marie-Josèphe, Darmon, Nicole
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Diététique December 2019 54(6):336-346
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Diététique June 2019 54(3):151-163
Autor:
Cancalon, Mathilde, Dormoy, Noémie, Hemery, Youna, Barouh, Nathalie, Barea, Bruno, Durand, Erwann, Micard, Valérie, Villeneuve, Pierre, Bourlieu-Lacanal, Claire
Publikováno v:
15th international ISSFAL (International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids )congress
15th international ISSFAL (International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids )congress, Jul 2023, Nantes, France
15th international ISSFAL (International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids )congress, Jul 2023, Nantes, France
International audience; Dietary diversification, which starts between 4 and 6 months, is a pivotal period in the infant development. After this diversification, complementary foods such as infant flours are therefore widely consumed throughout the wo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2191::f501cf1468034e42e7912dd6f36ffec8
https://hal.science/hal-04149612
https://hal.science/hal-04149612
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stuknytė, Milda, Cattaneo, Stefano, Pagani, Maria Ambrogina, Marti, Alessandra, Micard, Valérie, Hogenboom, John, De Noni, Ivano
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2014 149:40-46