Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Micah Frank"'
Autor:
Danquah Ina, Bedu-Addo George, Terpe Karl-Johann, Micah Frank, Amoako Yaw A, Awuku Yaw A, Dietz Ekkehart, van der Giet Markus, Spranger Joachim, Mockenhaupt Frank P
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 12, Iss 1, p 210 (2012)
Abstract Background Sub-Saharan Africa faces a rapid spread of diabetes mellitus type 2 (DM2) but its potentially specific characteristics are inadequately defined. In this hospital-based study in Kumasi, Ghana, we aimed at characterizing clinical, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3743aab1ebf5414082d79fe06f254f02
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 6, Iss 1, p 13 (2006)
Abstract Background In Africa hypertension is common and stroke is increasing. Detection, treatment and control of high blood pressure (BP) is limited. BP can be lowered by reducing salt intake. In Africa salt is added to the food by the consumer, as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8323a25a2304166bd1b59451c9126a0
Autor:
Kerry, Sally M., Emmett, Lynsey, Micah, Frank B., Martin-Peprah, Ruby, Antwi, Sampson, Phillips, Richard O., Plange-Rhule, Jacob, Eastwood, John B., Cappuccio, Francesco P.
Publikováno v:
Ethnicity & Disease, 2005 Jan 01. 15(1), 33-39.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48666520
Autor:
Nkum, Bernard Cudjoe1 bcnkum@yahoo.co.uk, Micah, Frank Botsi1, Ankrah, Theophilus C.1, Nyan, Ousman2
Publikováno v:
PLoS ONE. Apr2014, Vol. 9 Issue 4, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cappuccio, Francesco, Kerry, Sally M., Micah, Frank B., Plange-Rhule , Jacob, Eastwood, John B.
Background\ud In Africa hypertension is common and stroke is increasing. Detection, treatment and control of high blood pressure (BP) is limited. BP can be lowered by reducing salt intake. In Africa salt is added to the food by the consumer, as proce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::6cd0fcbdf0a5c888e27cf98f204d24c7
http://wrap.warwick.ac.uk/171/1/WRAP_Cappuccio_0482983-061008-BMC_Pub_Health_2006_Africa.pdf
http://wrap.warwick.ac.uk/171/1/WRAP_Cappuccio_0482983-061008-BMC_Pub_Health_2006_Africa.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cappuccio, Francesco P., Kerry, Sally M., Micah, Frank B., Plange-Rhule, Jacob, Eastwood, John B.
Publikováno v:
BMC Public Health; 2006, Vol. 6 Issue 1, p13-11, 11p
Autor:
Kerry SM, Micah FB, Plange-Rhule J, Eastwood JB, Cappuccio FP, Kerry, Sally M, Micah, Frank B, Plange-Rhule, Jacob, Eastwood, John B, Cappuccio, Francesco P
Publikováno v:
Journal of Hypertension; Sep2005, Vol. 23 Issue 9, p1645-1651, 7p