Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Miassi, Yann"'
Autor:
Zannou, Oscar, Oussou, Kouame F., Chabi, Ifagbémi B., Alamou, Fadel, Awad, Nour M.H., Miassi, Yann E., Loké, Fifamè C.V., Abdoulaye, Adam, Pashazadeh, Hojjat, Redha, Ali Ali, Kpoclou, Yénoukounmè E., Guclu, Gamze, Koca, Ilkay, Selli, Serkan, Ibrahim, Salam A.
Publikováno v:
In Journal of Future Foods January 2025 5(1):21-35
Autor:
Miassi, Yann Emmanuel, Akdemir, Şinasi, Şengül, Haydar, Akçaöz, Handan, Dossa, Kossivi Fabrice
Publikováno v:
In Climate Smart Agriculture August 2024 1(1)
Publikováno v:
In Waste Management Bulletin June 2024 2(2):270-278
Autor:
Akdemir, Şinasi, Miassi, Yann Emmanuel, Ismailla, Issaka Saidou, Dossa, Kossivi Fabrice, Oussou, Kouame Fulbert, Zannou, Oscar
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Publikováno v:
In Farming System October 2023 1(3)
Autor:
Miassi, Yann Emmanuel1,2,3 yannmanu006@gmail.com, Akdemir, Sinasi1, Dossa, Kossivi Fabrice2,3,4
Publikováno v:
Journal of Taibah University for Science. Jan-Dec2024, Vol. 18 Issue 1, p1-17. 17p.
Traditional fermented foods and beverages: Indigenous practices of food processing in Benin Republic
Autor:
Zannou, Oscar, Agossou, Dehouegnon Jerry, Miassi, Yann, Agani, Oyeniran Bernadin, Darino Aisso, Malthus, Chabi, Ifagbémi Bienvenue, Euloge Kpoclou, Yénoukounmè, Azokpota, Paulin, Koca, Ilkay
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2022 27
Autor:
Bissonnette, Jean-François, Dossa, Kossivi Fabrice, Nsangou, Celestin Arnaud, Satchie, Yangue Abidah, Moussa, Haman, Miassi, Yann Emmanuel, Gravel, Nathalie, Marie, Guillaume, Onguene, Raphaël
Publikováno v:
Environments (2076-3298); Jun2024, Vol. 11 Issue 6, p121, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.