Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Miao, Junjian"'
Autor:
Lin, Liu, Cao, Zhenhai, Tao, Xinyi, Liu, Mingyu, Yin, Mingyu, Wan, Xuewei, Wang, Fengqiujie, Wang, Xichang, Miao, Junjian, Tao, Ningping
Publikováno v:
In LWT 15 July 2024 204
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Publikováno v:
In Microchemical Journal February 2024 197
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis February 2024 126
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 310-328 (2023)
Antarctic krill oil is rich in phospholipid eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid with high bioavailability. It is a high-quality source of ω-3 fatty acids and is a potential substitute for fish oil. However, it is subject to oxidative dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81e0d69c10af4ad4afdc7c5ff99b78ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2023 426
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2023 419
Autor:
Kang, Yongfeng, Zhang, Bingqian, Miao, Junjian, Yu, Yingyuan, Fu, Jianning, Jia, Baiyun, Li, Li
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering June 2023 11(3)
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 May 2023 292