Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Miao, Aiqing"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 212-218 (2024)
This study aimed to investigate the effect of different storage temperatures and methods for fresh tea leaves on the sensory quality, aroma components and biochemical components of broken black tea prepared from‘Yinghong 9’ tea leaves stored at 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec7abefa2ec942e897e55794af1f734f
Autor:
Xia, Hongling, Chen, Wei, Hu, Die, Miao, Aiqing, Qiao, Xiaoyan, Qiu, Guangjun, Liang, Jianhua, Guo, Weiqing, Ma, Chengying
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2024 440
Publikováno v:
In European Journal of Agronomy May 2023 146
Publikováno v:
In Food Control October 2022 140
Autor:
LI Junxing, Miao Aiqing, ZHAO Gangjun, Liu Xiaoxi, Wu Haibin, Luo Jianning, Gong Hao, Zheng Xiaoming, Deng Liting, Ma Chengying
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 15, Iss , Pp 100435- (2022)
‘Taro-like’ aroma is a pleasant flavor and value-added trait in pumpkin species imparted by unknown key volatile compounds. In this study, we used the electronic nose (E-nose), gas chromatography-mass spectrometry (GC–MS), and GC-Olfactometry (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22b80b55cfdb44bb91dd8e9cc045811f
Autor:
Qi, Dandan, Miao, Aiqing, Cao, Junxi, Wang, Wenwen, Chen, Wei, Pang, Shi, He, Xiugu, Ma, Chengying
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2018 265:189-199
Autor:
L I, Junxing, Miao, Aiqing, Zhao, Gangjun, Liu, Xiaoxi, Wu, Haibin, Luo, Jianning, Gong, Hao, Zheng, Xiaoming, Deng, Liting, Ma, Chengying
Publikováno v:
Food chemistry: X. 15
'Taro-like' aroma is a pleasant flavor and value-added trait in pumpkin species imparted by unknown key volatile compounds. In this study, we used the electronic nose (E-nose), gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS), and GC-Olfactometry (GC-O)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.