Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Mianning ham"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
In this paper, the effect of ultrasonic treatment on the oral processing characteristics of Mianning ham was investigated. A sensory evaluation team of 10 evaluators with food professional background was involved in food mastication and dough collect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20e695e443b44f3d80c5c5c76c4ab392
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2494 (2024)
Mianning ham is a traditional meat product in China. In this experiment, solid-phase microextraction–gas chromatography (SPME-GC-MS) and high-throughput sequencing were used to study the effects of adding Penicillium lanosum and adding the mixture
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1c6272978d74167a9bf135ca152e7b9
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2587 (2024)
(1) Background: Mianning ham is a dry-cured ham from Southwest China, known for its distinct regional characteristics and delicious taste. It is particularly favored by consumers due to its safety, as no artificial nitrites are added during processin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3082bff7629e4233b741ca1fb5a5b148
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
This paper investigates the optimal process for ultrasonic desalination of Mianning ham. The study analyzed various factors such as ultrasonic treatment time, temperature, and power to determine their impact on the rate of desalination of hams. A sin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11325e0eef9947a699e6e71d5400cfcb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yanli Zhu, Wei Wang, Yulin Zhang, Ming Li, Jiamin Zhang, Lili Ji, Zhiping Zhao, Rui Zhang, Lin Chen
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 12, p 1713 (2022)
Deep spoilage is a cyclical and costly problem for the meat industry. Mianning ham is a famous dry-cured meat product in Sichuan, China. The aim of this work was to investigate the physicochemical characteristics, sources of odor, and associated micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b83794e271c4f7f86b6f3a0fc462d8c
Autor:
Lin Chen, Zhengli Wang, Lili Ji, Jiamin Zhang, Zhiping Zhao, Rui Zhang, Ting Bai, Bo Hou, Wei Wang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2021)
Mianning ham, a traditional Chinese dry-cured ham, is protected by national geographical indications. To understand the surface and internal flavor composition and microbial community structure of Mianning ham, solid phase microextraction-gas chromat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fcb759bc3154244b17fa07f21d96c03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.