Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Miçooğulları Lina"'
Publikováno v:
Arhiv za Higijenu Rada i Toksikologiju, Vol 74, Iss 4, Pp 288-291 (2023)
White vinegar which contains high concentrations (~85 %) of acetic acid is a staple ingredient used in food preparation in many Mediterranean cuisines but in small amounts. Being corrosive, it can cause ulcerative injury to the oropharynx and oesopha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/600927973f004a2f9841cadb4a681a48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atıcı, Ahmet1 (AUTHOR) ahmetatici06@gmail.com, Miçooğulları, Lina1 (AUTHOR), Uğur, Bahar1 (AUTHOR), Çelikkaya, Mehmet Emin1 (AUTHOR), Akçora, Bülent1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Archives of Industrial Hygiene & Toxicology / Arhiv za Higijenu Rada I Toksikologiju. Dec2023, Vol. 74 Issue 4, p288-291. 4p.