Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Meyers, Pierre Emmanuel"'
Autor:
Jha, Piyush Kumar, Chapleau, Nicolas, Meyers, Pierre-Emmanuel, Pathier, Didier, Le-Bail, Alain
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2024 4(1)
Autor:
Jha, Piyush Kumar, Chapleau, Nicolas, Meyers, Pierre-Emmanuel, Pathier, Didier, Le-bail, Alain
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration April 2024 160:411-422
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GARNAUD, Delphine1, MEYERS, Pierre-Emmanuel2
Publikováno v:
IAA Industries Agro-Alimentaires. mar/avr2016, Issue 3/4, p42-46. 5p.
Autor:
Bernardin, Nicolas, Camart, Jean-Christophe, Delpuech, Bernard, Dubois, Luc, Meyers, Pierre Emmanuel
Publikováno v:
France, N° de brevet: FR2880114 (A1). 2006
n° de priorité : FR20040053174 20041223 ; également publié en tant que : WO2006070142 (A1) 2006-07-06 ; FR2880114 (B1) 2007-03-16; Un procédé de contrôle de la qualité d'un produit obtenue après que ledit produit ait subi un traitement therm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4254::908c8d9ff538f22bdba33bc0dea35d3a
https://hal.science/hal-00372374
https://hal.science/hal-00372374