Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Meulenbroek, L. A. P. M."'
Autor:
Meulenbroek, L. A. P. M.1,2, Oliveira, S.1,3, den Hartog Jager, C. F.2, Klemans, R. J. B.2, Lebens, A. F. M.2, Baalen, T.3, Knulst, A. C.2, Bruijnzeel‐Koomen, C. A. F. M.2, Garssen, J.1,3, Knippels, L. M. J.1,3, Hoffen, E.2
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy. Apr2014, Vol. 44 Issue 4, p529-539. 11p.
Autor:
Meulenbroek, L. A. P. M.1, Knippels, L. M. J.1,2
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy. Jun2015, Vol. 45 Issue 6, p1012-1014. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elsen, L. W. J., Meulenbroek, L. A. P. M., Esch, B. C. A. M., Hofman, G. A., Boon, L., Garssen, J., Willemsen, L. E. M.
Publikováno v:
Allergy; Dec2013, Vol. 68 Issue 12, p1562-1570, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruocco, Valentina, Grünwald-Gruber, Clemens, Rad, Behzad, Tscheliessnig, Rupert, Hammel, Michal, Strasser, Richard
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences; 2024, p1-14, 14p
Autor:
Kumari S; Manipal Academy of Higher Education, Manipal, India.; Institute of Bioinformatics and Applied Biotechnology, Bengaluru, India.; Syngene International Ltd., Bengaluru, India., Ghosh S; Institute of Bioinformatics and Applied Biotechnology, Bengaluru, India., Joshi S; Syngene International Ltd., Bengaluru, India., Guenther R; Merck Healthcare KGaA, Darmstadt, Germany., Siegmund V; Merck Healthcare KGaA, Darmstadt, Germany., Doerner A; Merck Healthcare KGaA, Darmstadt, Germany.
Publikováno v:
Biotechnology and bioengineering [Biotechnol Bioeng] 2024 Dec; Vol. 121 (12), pp. 3782-3795. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 20.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2022, Vol. 43 Issue 3, p239-248, 10p