Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"Methacanon, P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gamonpilas, C., Buathongjan, C., Kirdsawasd, T., Rattanaprasert, M., Klomtun, M., Phonsatta, N., Methacanon, P.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2021 120
Autor:
Gamonpilas, C., Buathongjan, C., Sangwan, W., Rattanaprasert, M., Weizman, K.C., Klomtun, M., Phonsatta, N., Methacanon, P.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2021 113
Autor:
Suvimol Charoensiddhi, Michael Conlon, Pawadee Methacanon, Parinda Thayanukul, Parichat Hongsprabhas, Wei Zhang
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 96, Iss , Pp 105204- (2022)
This study explored the gut health potential of the green seaweed Ulva rigida (SW-U) and the red seaweed Gracilaria fisheri (SW-G), as well as polysaccharide-enriched extracts (PF-U and PF-G, respectively). The polysaccharide-enriched extracts were n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95c997f3024d4266a424b03f4f639cec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Attawit Kovitvadhi, Pipatpong Chundang, Chanin Tirawattanawanich, Wai Prathumpai, Pawadee Methacanon, Krith Chokpipatpol
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 32, Iss 10, Pp 1548-1557 (2019)
Objective To investigate the effects of dietary supplementation with different levels and molecular weights of fungal β-glucan on productive performances, health, carcass traits and meat quality in broilers. Methods Two hundred and ten of one-day-ol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a058558cbb3d42169c668c9d2dbb0485
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pornnutcha Sopawong, Daruneewan Warodomwichit, Warangkana Srichamnong, Pawadee Methacanon, Nattapol Tangsuphoom
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 16, p 2473 (2022)
In this study, native lotus seed flour (N-LSF) was modified by different methods, namely, partial gelatinization (PG), heat–moisture treatment (HMT), or pullulanase treatment (EP). Their composition, functional properties, starch composition, and e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f0a538921964abeb56ebf7e6d65d0ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.