Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Metakovsky E"'
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science September 2024 119
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science May 2024 117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cytology & Genetics; Mar2018, Vol. 52 Issue 2, p87-94, 8p
Publikováno v:
Gliadin and Glutenin: the unique balance of wheat quality
Gliadin and Glutenin: the unique balance of wheat quality, AACC-American Association of Cereal Chemists, 446 p., 2006, 9781891127519
Gliadin and Glutenin: the unique balance of wheat quality, AACC-American Association of Cereal Chemists, 446 p., 2006, 9781891127519
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1fa9b2f928eba1946357c04ca3ef588b
https://hal.inrae.fr/hal-02817456
https://hal.inrae.fr/hal-02817456