Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Mestrallet, Marta G."'
Autor:
MESTRALLET, MARTA G.1, NEPOTE, VALERIA2, QUIROGA, PATRICIA R.1, GROSSO, NELSON R.1 nrgrosso@agro.uncor.edu
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Jun2009, Vol. 32 Issue 3, p334-351. 18p. 5 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Larrauri, Mariana, Barrionuevo, M. Guillermina, Riveros, Cecilia Gabriela, Mestrallet, Marta G., Zunino, María Paula, Zygadlo, Julio Alberto, Grosso, Nelson, Nepote, Valeria
Peanut skin extracts (PSEs) have proven antioxidant properties in different food products. The objective of this study was to evaluate the effect of peanut skin extract as natural preserving compounds on chemical stability and sensory properties of s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::e9c97f9378040eb1cf55b9dee12f312b
Wiley Online Library
Wiley Online Library
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; May2006, Vol. 86 Issue 7, p1057-1063, 7p