Zobrazeno 1 - 10
of 440
pro vyhledávání: '"Merrill, AH"'
Autor:
Merrill Ah, Schmelz Em
Publikováno v:
Nutrition. 14:717-719
Publikováno v:
The Journal of Biological Chemistry, 272(34), 21128-21136. AMER SOC BIOCHEMISTRY MOLECULAR BIOLOGY INC
This study utilized fluorescent analogs to characterize the intracellular transport and metabolism of dihydroceramide (DN-Cer), an intermediate in de novo sphingolipid biosynthesis, When 6-[N-(7-nitro-2,1,3-benzoxadiazol-4-yl) amino]hexanoyl-DH-Cer (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::92b28df034e0120948daa8b3851485ba
https://research.rug.nl/en/publications/2f5f5e3c-045b-4487-b28e-909bdb806561
https://research.rug.nl/en/publications/2f5f5e3c-045b-4487-b28e-909bdb806561
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.