Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Merkx, Donny"'
Autor:
Boerkamp, Vincent J.P., Merkx, Donny W.H., Wang, Jianli, Vincken, Jean-Paul, Hennebelle, Marie, van Duynhoven, John P.M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2022 390
Autor:
Pandeirada, Carolina O., Merkx, Donny W.H., Janssen, Hans-Gerd, Westphal, Yvonne, Schols, Henk A. *
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 May 2021 259
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Merkx, Donny W.H.1,2,3 (AUTHOR) donny.merkx@unilever.com, Delić, Faruk1 (AUTHOR), Wierenga, Peter A.2 (AUTHOR), Hennebelle, Marie2 (AUTHOR), Duynhoven, John P.M.1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Magnetic Resonance in Chemistry. Sep2019, Vol. 57 Issue 9, p540-547. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Merkx, Donny W.H., Westphal, Yvonne, van Velzen, Ewoud J.J., Thakoer, Kavish V., de Roo, Niels, van Duynhoven, John P.M.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers, 179, 379-385
Carbohydrate Polymers 179 (2018)
Carbohydrate Polymers 179 (2018)
Polysaccharides are food ingredients that critically determine rheological properties and shelf life. A qualitative and quantitative assessment on food-specific polysaccharide mixtures by 1H NMR is presented. The method is based on the identification
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fff7729e7bee7458003c395136228649
https://research.wur.nl/en/publications/quantification-of-food-polysaccharide-mixtures-by-h-nmr
https://research.wur.nl/en/publications/quantification-of-food-polysaccharide-mixtures-by-h-nmr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.