Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Meribai Amel"'
Autor:
Douzane Malika, Daas Mohamed-Seghir, Meribai Amel, Guezil Ahmed-Hani, Abdi Abdelkrim, Tamendjari Abderezak
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 28, p 55 (2021)
Olive cultivar diversity is rich in Algeria but most remain unexplored in terms of quality traits. This work aimed to evaluate the physicochemical and organoleptic quality of twenty olive oil samples belonging to four Algerian cultivars (Chemlal, Sig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d59a783e2e1b4394bc56a6a57e20de07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meklati, Fawzi Rostane, Meribai, Amel, Titouche, Yacine, Lyazidi, Tarik, Yezli-Meklati, Nora, Abou-Mustapha, Mohamed, Ben-Mahdi, Meriem Hind
Publikováno v:
Veterinarska stanica
Volume 54
Issue 2
Volume 54
Issue 2
The uncontrolled use of antimicrobials in veterinary medicine may result in the presence of their residues in food matrices of animal origin such as milk. The aim of this study was to examine the physicochemical quality and to detect antibiotic resid
Autor:
Meklati, Fawzi Rostane1,2 meklati4@gmail.com, Meribai, Amel3 a.meribai@gmail.com, Yezli, Nora1 yezlinora@yahoo.fr, Benabdelaziz, Tarik4 tarikbenabdelaziz@gmail.com
Publikováno v:
Pertanika Journal of Tropical Agricultural Science. May2019, Vol. 42 Issue 2, p595-607. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meribai, Amel1,2 a.meribai@gmail.com, Meklati, Fawzi Rostane3,4, Kouidri, Amel1, Nouani, Abdelouahab5
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). May2018, Vol. 30 Issue 5, p413-420. 8p.
Publikováno v:
Nature & Technology / Nature & Technologie. Jun2017, Vol. A-C Issue 17, p40-46. 7p.
Autor:
Kouidri, Amel, Meribai, Amel, Nouani, Abdelouaheb, Mohand Bellal, Mouloud, Zebib, Bachar, Merah, Othmane
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science
Bulgarian Journal of Agricultural Science, 2019, 25 (1), pp.134-140
Bulgarian Journal of Agricultural Science, 2019, 25 (1), pp.134-140
This study aims to compare the yield and lipid composition of milk in dairy cows depending on the nature of distributed feed supply as concentrate. The Impact of feed supply was evaluated by introduction of maize and soya meal (C1), brewer’s spent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dcce04c8b7879cc7e805a29dd01bb1b1
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02406965/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02406965/document