Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Merabti, Ryma"'
Autor:
Zerizer, Habiba, Boughachiche, Faiza, Rachedi, Kounouz, Elmechta, Lamia, Bahri, Fathia, Merabti, Ryma
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Feb/Mar2024, Vol. 13 Issue 4, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MERABTI, RYMA, Bekhouche, F., Chuat, Victoria, Madec, Marie-Noelle, Maillard, Marie-Bernadette, Thierry, Anne, Valence-Bertel, Florence
Publikováno v:
24. International ICFMH conference, Food Micro 2014
24. International ICFMH conference, Food Micro 2014, Sep 2014, Nantes, France. 2014
24. International ICFMH conference, Food Micro 2014, Sep 2014, Nantes, France. 2014
Algerian couscous named Lemzeiet is manufactured from fermented wheat and characterizedby a brown color and a particular flavors especially appreciated by consumers. Historicallyperformed in underground silos (Matmour) during several years, the ferme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dbf3dcaedff70c06bfc4547b2333c9db
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209697
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209697
Publikováno v:
African Journal of Food Science and Technology
African Journal of Food Science and Technology, International Research Journals, 2013, 4 (8), pp.167-175. ⟨10.14303/ajfst.2013.032⟩
African Journal of Food Science and Technology, International Research Journals, 2013, 4 (8), pp.167-175. ⟨10.14303/ajfst.2013.032⟩
Couscous “Lemzeiet” was made from fermented wheat using a traditional process specific to the region of Constantine (North East of Algeria). This study involved the valorisation of traditional fermentation techniques of wheat in an underground si
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e04d8a9e87e13671add61b4bd627ff04
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01431455
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01431455
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bekhouche, Farida, Merabti, Ryma, Bailly, Jean-Denis
Publikováno v:
African Journal of Food Science and Technology 8 (4), 167-175. (2013)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::96248945014ee6e5376bc23de8d72c01
http://prodinra.inra.fr/record/262772
http://prodinra.inra.fr/record/262772