Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Mepba, Horsfall D."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 2006 97(3):490-497
Autor:
MEPBA, HORSFALL. D.1 mepba12002@yahoo.co.uk, EBOH, LUCY2, EKO, CHRISTIANAH B.2, UKPABI, UKPABI J.3
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Aug2009, Vol. 32 Issue 4, p522-537. 16p. 1 Diagram, 4 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 7, No 1 (2007)
The feasibility of partially replacing wheat flour with plantain flour in bread and biscuit making were investigated. Matured plantains (Musa paradisiaca) were pulped, blanched, dehydrated and pulverized. The wheat flour (WF) was substituted by plant
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.