Zobrazeno 1 - 10
of 11 787
pro vyhledávání: '"Mentha piperita L"'
Autor:
Diana, VOICU1 diana.voicu@ibiol.ro, Olivia, CIOBOIU2 cioboiu.olivia@yahoo.com
Publikováno v:
Oltenia, Studii si Comunicari Seria Stiintele Naturii. Nov2024, Vol. 40 Issue 1, p191-196. 6p.
Publikováno v:
Journal of Plant Productions. Spring2024, Vol. 47 Issue 1, p147-160. 14p.
Publikováno v:
Journal of Young Pharmacists. Jul-Sep2024, Vol. 16 Issue 3, p488-497. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammed, Nizar A.1, Ali, Warheel N.2 warheel.nadir@edu.dpu.krd, Younis, Zeinab M.3, Zeebaree, Pashtiwan J. M.2, Qasim, Mohammed J.2
Publikováno v:
Pakistan Journal of Life & Social Sciences. 2024, Vol. 22 Issue 2, p99-116. 41p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BioResources, Vol 19, Iss 2, Pp 2826-2841 (2024)
Bacillus amyloliquefaciens (Ba) was applied to Mentha piperita L. (peppermint) seedlings grown at various salt levels (0, 50, 75, and 100 mM) for 42 days (six weeks). The study was conducted in a total of eight groups, with 24 seedlings per group. At
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9bf5cca722b43879db5f17a0d821dcb