Zobrazeno 1 - 10
of 252
pro vyhledávání: '"Mensink, R. P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Plat, J, Baumgartner, S, Vanmierlo, T, Lütjohann, D, Calkins, K L, Burrin, D G, Guthrie, G, Thijs, C, Te Velde, A A, Vreugdenhil, A C E, Sverdlov, R, Garssen, J, Wouters, K, Trautwein, E A, Wolfs, T G, van Gorp, C, Mulder, M T, Riksen, N P, Groen, A K, Mensink, R P, Afd Pharmacology, Pharmacology
Publikováno v:
Progress in Lipid Research, 74, pp. 87-102
Progress in Lipid Research
Progress in Lipid Research, 74, 87-102. Elsevier Ltd.
Progress in Lipid Research, 74, 87-102
Progress in Lipid Research, 74, 87. Elsevier Limited
Progress in Lipid Research
Progress in Lipid Research, 74, 87-102. Elsevier Ltd.
Progress in Lipid Research, 74, 87-102
Progress in Lipid Research, 74, 87. Elsevier Limited
Contains fulltext : 206793.pdf (Publisher’s version ) (Open Access) Dietary plant sterols and stanols as present in our diet and in functional foods are well-known for their inhibitory effects on intestinal cholesterol absorption, which translates
Additional file 1: Supplemental Table 1. Cholesterol and non-cholesterol sterol concentrations (n = 17). Supplemental Fig. 1. CONSORT flow diagram of the randomised, controlled crossover study. Supplemental Fig. 2. Changes in markers of cholesterol a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1888cffd261dc347c6d8cdb446705b17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Plat, J., Baumgartner, S., Vanmierlo, Tim, Luetjohann, D., Calkins, K. L., Burrin, D. G., Guthrie, G., Thijs, C., Te Velde, A. A., Vreugdenhil, A. C. E., Sverdlov, R., Garssen, J., Wouters, Kristiaan, Trautwein, E. A., Wolfs, T. G., van Gorp, C., Mulder, M. T., Riksen, N. P., Groen, A. K., Mensink, R. P.
Dietary plant sterols and stanols as present in our diet and in functional foods are well-known for their inhibitory effects on intestinal cholesterol absorption, which translates into lower low-density lipoprotein cholesterol concentrations. However
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______105::4d098956a414db5d7801cb90f26e460f
http://hdl.handle.net/1942/30027
http://hdl.handle.net/1942/30027
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Jan2015, Vol. 69 Issue 1, p127-133. 7p.
Autor:
Pieters, D J M1, Mensink, R P1
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Jan2015, Vol. 69 Issue 1, p121-126. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.