Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Menichelli, Elena"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health (IJERPH)
International Journal of Environmental Research and Public Health; Volume 19; Issue 14; Pages: 8460
International Journal of Environmental Research and Public Health; Volume 19; Issue 14; Pages: 8460
This article addresses a gap in the work psychology literature regarding psychosocial working conditions and bullying among staff in academic organizations. We examine the influences, institutional demands, and resources attached to given academic po
Publikováno v:
In Appetite 2011 56(3):770-777
Autor:
D'Annunzio, Anna, Menichelli, Elena
Publikováno v:
Journal of Industrial & Business Economics / Economia e Politica Industriale; Sep2022, Vol. 49 Issue 3, p571-598, 28p
Autor:
D’Annunzio, Anna, Menichelli, Elena
Publikováno v:
Economia e Politica Industriale; September 2022, Vol. 49 Issue: 3 p571-598, 28p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carboni Maria Giovanna, Naes Tormod, Caro Alessandra Del, Menichelli Elena, Sanguinetti Anna Maria, Piga Antonio, Fadda Costantino, Pinna Giuliano
Publikováno v:
Del Caro, A, Fadda, C, Sanguinetti, A M, Giovanna Carboni, M, Pinna, G, Næs, T, Menichelli, E & Piga, A 2016, ' Influence of technology and ripening on textural and sensory properties of vacuum packaged ewe's cheese ', Czech Journal of Food Science, vol. 34, no. 5, pp. 456-462 . https://doi.org/10.17221/32/2016-CJFS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f393024b37313cadc9a7d12769f172e8
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/influence-of-technology-and-ripening-on-textural-and-sensory-properties-of-vacuum-packaged-ewes-cheese(9db8d3b6-a334-4476-b956-ec359bb75c1f).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/influence-of-technology-and-ripening-on-textural-and-sensory-properties-of-vacuum-packaged-ewes-cheese(9db8d3b6-a334-4476-b956-ec359bb75c1f).html