Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Meng Yue-cheng"'
Protein-based high internal phase emulsions (HIPEs) have gained tremendous attention in diverse fields, but their mechanism in the emulsification process remains elusive. In this article, HIPEs were stabilized directly by food-grade proteins, dependi
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2208.05784
Autor:
Guo, Liang, Zheng, Ge-Ge, Li, Rong-Yi, Fu, Cheng-yu, Chen, Jie, Meng, Yue-Cheng, Pan, Yang, Hu, Po
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules November 2024 281 Part 1
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2023 344
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2022 130
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2022 125
Autor:
Xu, Xue-Jiao, Fang, Sheng, Li, Yan-Hua, Zhang, Fan, Shao, Zhi-Peng, Zeng, Yu-Ting, Chen, Jie, Meng, Yue-Cheng
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2019 86:116-123
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2014 40:64-70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.