Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Meng Xiu-Mei"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 27, Iss 4, Pp 7-11 (2019)
The parameters of processing instant water chestnut was optimized with quality score and dehydration rate as indexes.The results showed that the sucrose concentration in impregnating solution was 15%,the ratio of water chestnut to impregnating soluti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3c2b37d922f492cb3b9a8f314530465
Autor:
Zhang Yong-Gang, Xia Xue-Kui, Yuan Wen-Peng, Liu Xin, Zhang Mian-Song, Meng Xiu-Mei, Wang Xiao-Jun, Liu Chang-Heng
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 225, Iss 2, Pp 236-238 (2010)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e5dd0f048f940c88edb40d24e416177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Modern Food Science & Technology; 2021, Vol. 37 Issue 9, p67-75, 9p