Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Meng Guiyuan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tang, Haiying1,2,3 (AUTHOR), Meng, Guiyuan1 (AUTHOR), Jiang, Wenjie1 (AUTHOR), Liu, Ying1 (AUTHOR), Mahmood, Athar4 (AUTHOR), Shah, Adnan Noor5 (AUTHOR), Nawaz, Muhammad5 (AUTHOR), Hassan, Muhammad Umair2,3 (AUTHOR), Huang, Guoqin2,3 (AUTHOR) hgqjxes@sina.com
Publikováno v:
International Journal of Plant Production. Jun2023, Vol. 17 Issue 2, p353-363. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meng, Guiyuan1,2 (AUTHOR), Zheng, Rongqian1 (AUTHOR), Chen, Haiping1 (AUTHOR), Ma, Guohui2,3 (AUTHOR), Wei, Zhongwei2,3 (AUTHOR), Xiang, Guohong1 (AUTHOR), Zhou, Jing1,2 (AUTHOR) kiki010206@163.com
Publikováno v:
PLoS ONE. 12/17/2020, Vol. 15 Issue 12, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 412:135417
In this experiment, the effects of 13 kinds of herbicides (or mixtures) on the control of two kinds of weeds were studied by pot cultivation with the broadleaf weed Malachium aquaticum L. and Gramineae weed Poa annua L. as the materials. The results
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0a9d7969e5a7c110312a0cab790e6006
The chemical composition of 8 different special glutinous rice varieties was analyzed, and its effects on the physical and chemical properties of the wines brewed were investigated. The correlations between major chemical constituents and quality of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d62c0f650725a6c6d175555b5484738e