Zobrazeno 1 - 10
of 197
pro vyhledávání: '"Menezes, Regina"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Menezes, Regina Tavares de
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da PUC_SPPontifícia Universidade Católica de São PauloPUC_SP.
Made available in DSpace on 2016-04-26T14:56:36Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Regina Tavares de Menezes.pdf: 43240919 bytes, checksum: 634d58cf1a144d5963f4a9f94b2885f8 (MD5) Previous issue date: 2007-08-30
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pes
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pes
Externí odkaz:
https://tede2.pucsp.br/handle/handle/3818
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jardim, Carolina, Macedo, Diana, Figueira, Inês, Dobson, Gary, McDougall, Gordon J., Stewart, Derek, Ferreira, Ricardo B., Menezes, Regina, Santos, Cláudia N.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2017 32:333-346
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Matos, Ana Marta, Menezes, Regina
Funding: Centro de Química Estrutural is a Research Unit funded by Fundação para a Ciência e Tecnologia through projects UIDB/00100/2020 and UIDP/00100/2020. Institute of Molecular Sciences is an Associate Laboratory funded by FCT through project
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1437::4588ec0697c1f81a21dd99aee8540985
https://hdl.handle.net/10362/150626
https://hdl.handle.net/10362/150626
This study reviewed and evaluated the effects of rice bran bioactive compounds (Ƴ-oryzanol, phytic acid and ferulic acid) on processes associated with diabetes, contributing to the characterization of rice-based foods nutritional quality. The protec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0b5983e8392504f767c027d2ab385a48
Valorisation of rice and its by-products through the identification of functional natural bioactive compounds and their incorporation in rice-based biscuits.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::495c75fbb7dfd23fd8adb168725d82a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.