Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Menezes, Jéssica Lima"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reine, Fabricio Ueda, Souza, Lorena Aparecida Bianchi de, Menezes, Jéssica Lima de, Gomes, Rosana Ferreira Carli Cangussu, Souza, Aline Campos Reis de, Mota, Camila Alves, Abreu Filho, Benício Alves de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 9; e9510917585
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 9; e9510917585
Research, Society and Development; v. 10 n. 9; e9510917585
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 9; e9510917585
Research, Society and Development; v. 10 n. 9; e9510917585
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Stained preparations are the most commonly microscopic exam used in microbiology, as they provide a better view of microorganisms. Bearing in mind that Gram and Wirtz-Conklin staining techniques are commonly used in the routine of microbiology labora
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::abd74a37079ba01e8ee58b3455a102f4
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/17585
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/17585
Development, fermentation, and storage of kefir with extract of pineapple residues and Spirulina sp.
Autor:
da Fontoura Prates, Denise, Radünz, Marjana, Gomes, Rodrigo, de Menezes, Jéssica Lima, Spinosa, Wilma Aparecida, Costa, Jorge Alberto Vieira, Ida, Elza Ioko, Gandra, Eliezer Avila
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.