Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Menezes, Camila Carvalho"'
Autor:
Gomes, Nayara Resende, da Cunha, Luciana Rodrigues, Miranda, Laryssa de Abreu, Carneiro, Thamara de Cássia, Bearzoti, Eduardo, Passos, Maria Cristina, Menezes, Camila Carvalho
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2024 151
Autor:
Basso, Ana Carolina Dias, Machado, Pollyana Mara Ribeiro, Chaves, Jaísa Oliveira, Parreiras, Paola Machado, Menezes, Camila Carvalho
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 11, pp. 3436-3447.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-08-2020-0727
Autor:
Chaves, Jaísa Oliveira, Fernandes, Angelica Maria de Freitas, Parreiras, Paola Machado, Breguez, Gustavo Silveira, Passos, Maria Cristina, da Cunha, Luciana Rodrigues, Menezes, Camila Carvalho
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 122, Issue 2, pp. 606-616.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2019-0334
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mesquita, Karina Scatolino, Souza, Vanessa Rios de, Rodrigues, Jéssica Ferreira, Menezes, Camila Carvalho, Borges, Soraia Vilela, Carneiro, João de Deus Souza, Pinheiro, Ana Carla Marques
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 2, pp. 311-321.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2016-0404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 15; e467101522645
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e467101522645
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e467101522645
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e467101522645
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e467101522645
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Human milk has nutritional and immunological components that can be degraded by slow pasteurization (62.5°C/30 minutes), which is the thermal treatment traditionally used in Human Milk Banks to ensure its microbiological safety. Therefore, it is nec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::115bc4beff1aa59c1b866b207201b6a4
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22645
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22645
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 8; e48210817537
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 8; e48210817537
Research, Society and Development; v. 10 n. 8; e48210817537
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 8; e48210817537
Research, Society and Development; v. 10 n. 8; e48210817537
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Caramel coloring has been widely used in foods and beverages and is globally regulated as a chemical additive. The four distinct classes of caramel dye (simple caramel (I), sulfite caramel (II), ammonia caramel (III) and sulfite-ammonia caramel (IV))
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::43079de72bae495a3ad5babf092945de
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/17537
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/17537