Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Menezes, C. C."'
Autor:
Salbego, J., Toni, C., Becker, A. G., Zeppenfeld, C. C., Menezes, C. C., Loro, V. L., Heinzmann, B. M., Baldisserotto, B.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Volume: 77, Issue: 4, Pages: 696-702, Published: 04 MAY 2017
The transport of live fish is a routine practice in aquaculture and constitutes a considerable source of stress to the animals. The addition of anesthetic to the water used for fish transport can prevent or mitigate the deleterious effects of transpo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::123f147b78640042b60e6b600f921148
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842017000400696&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842017000400696&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 65, n. 374 (2010); 17-25
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 374 (2010); 17-25
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 374 (2010); 17-25
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
The competitiveness and survival of dairy Brazilians are subject to improvement and quality assurance of its products and competitive production costs. Manage quality in the production of dairy products aims to provide consumer safety and help meet y
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4564c469fdece31efa994c0901adcfb6
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/123
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/123
Autor:
Souza, V. R., Carneiro, J. D. S., Pinheiro, A. C. M., Pinto, S. M., Carvalho, L. P., Menezes, C. C.
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 65, n. 374 (2010); 49-58
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 374 (2010); 49-58
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 374 (2010); 49-58
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Adapt to healthy eating habits has become a priority for many consumers. Within this context, one of the current trends is the growth in consumption of diet and light products. The acceptance of the sweetener is linked to its similarity to sucrose, s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3b31d85397627634c84ea64009f16664
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/127
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/127
Publikováno v:
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Este trabalho teve por objetivo estudar as variações ocorridas nos resultados de análises químicas de solos cultivados em diferentes locais e períodos de adoção do sistema plantio direto na região de Rio Verde, GO.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5dc0c58ea65efd9e91d1a45581fd6081
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/339712
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/339712
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Panepucci, R. A., Oliveira, L. H. B., Zanette, D. L., Molfetta, G. A., Carrara, R. C. V., Oliveira, V. C., Araujo, A. G., Orellana, M. D., Palma, P. V. B., Menezes, C. C. B. O., Dimas Covas, Zago, M. A.
Publikováno v:
Publons
Web of Science
ResearcherID
Web of Science
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::020a7ec8cc1498f90e277b5c182c5851
https://publons.com/publon/7669294/
https://publons.com/publon/7669294/
Autor:
Araujo, F., Rodrigo Panepucci, Farias, K. M., Araujo, A. G., Orellana, M. D., Careta, F. P., Menezes, C. C. B., Palma, P. B. V., Haddad, S. K., Covas, D. T., Zago, M. A.
Publikováno v:
Publons
ResearcherID
Web of Science
ResearcherID
Web of Science
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1393f9174af1ccb7469b3bdc40102857
https://publons.com/publon/7669230/
https://publons.com/publon/7669230/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.