Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Meneses, Jon"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brooke A. Dilmetz, Christopher T. Desire, Leigh Donnellan, Jon Meneses, Manuela Klingler‐Hoffmann, Clifford Young, Peter Hoffmann
Refereed/Peer-reviewed Beer refermentation in bottles is an industrial process utilized by breweries where yeast and fermentable extract are added to green beer. The beer is refermented for a minimum of 2 weeks before distribution, with the physiolog
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::813d6412d5b6c5335639601e67bb1a04
https://hdl.handle.net/11541.2/33998
https://hdl.handle.net/11541.2/33998
Autor:
Mark R. Condina, Sajad Razavi Bazaz, Brooke A Dilmetz, Jon Meneses, Majid Ebrahimi Warkiani, Peter Hoffmann
© 2019 The Royal Society of Chemistry. Matrix-assisted laser desorption/ionisation time-of-flight mass spectrometry (MALDI-TOF MS), in combination with Biotyper software, is a rapid, high-throughput, and accurate method for the identification of mic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::582d77374cbc97821582491046f47807
https://hdl.handle.net/10453/136221
https://hdl.handle.net/10453/136221
Beer spoilage microorganisms present a major risk for the brewing industry and can lead to cost-intensive recall of contaminated products and damage to brand reputation. The applicability of molecular profiling using matrix-assisted laser desorption/
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cfb1484d5d2c122c1d7627ad3c2a89ef
https://hdl.handle.net/11541.2/123242
https://hdl.handle.net/11541.2/123242