Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Mendonça, Gislane Romano"'
Autor:
Mendonça, Gislane Romano, Pinto, Rodrigo Anacleto, Praxedes, Érika Almeida, Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves, Dutra, Richard Pereira, Pereira, Alexsandra Fernandes, Lemos, Tatiana de Oliveira, dos Reis, Aramys Silva, Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2023 34
Autor:
Silva, Euzedith Sousa, Mendonça, Gislane Romano, Pinto, Rodrigo Anacleto, Lemos, Tatiana de Oliveira, Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves, Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 6, pp. 2139-2151.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2020-0783
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mendonça, Gislane Romano, Campos, Romário de Sousa, da Silva, Romerson Ambrósio, Silva, Djany Souza, Pereira, Alexsandra Fernandes, Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves, Freitas, Ednardo Rodrigues, Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Publikováno v:
Journal of Coatings Technology & Research; Jan2024, Vol. 21 Issue 1, p255-266, 12p
Autor:
MENDONÇA, Gislane Romano
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFMA
Universidade Federal do Maranhão (UFMA)
instacron:UFMA
Universidade Federal do Maranhão (UFMA)
instacron:UFMA
Submitted by Jonathan Sousa de Almeida (jonathan.sousa@ufma.br) on 2022-10-11T15:26:02Z No. of bitstreams: 1 GISLANEROMANOMENDONÇA.pdf: 386481 bytes, checksum: 62e795aec60cff1f167a66e7976f937a (MD5) Made available in DSpace on 2022-10-11T15:26:02Z (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8cb1a61ba8759121d59a87d33f522cb3
https://tedebc.ufma.br/jspui/handle/tede/tede/4150
https://tedebc.ufma.br/jspui/handle/tede/tede/4150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mendonça, Gislane Romano, de Sousa Campos, Romario, Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves, de Oliveira Lemos, Tatiana, Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jun2021, Vol. 58 Issue 6, p2395-2405, 11p
Autor:
Mendonça, Gislane Romano, Pinto, Rodrigo Anacleto, Praxedes, Érika Almeida, Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves, Dutra, Richard Pereira, Pereira, Alexsandra Fernandes, Lemos, Tatiana de Oliveira, dos Reis, Aramys Silva, Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Publikováno v:
International Journal of Gastronomy and Food Science; December 2023, Vol. 34 Issue: 1