Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"Mendelova A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Davies, Bethan J., Darvill, Christopher M., Lovell, Harold, Bendle, Jacob M., Dowdeswell, Julian A., Fabel, Derek, García, Juan-Luis, Geiger, Alessa, Glasser, Neil F., Gheorghiu, Delia M., Harrison, Stephan, Hein, Andrew S., Kaplan, Michael R., Martin, Julian R.V., Mendelova, Monika, Palmer, Adrian, Pelto, Mauri, Rodés, Ángel, Sagredo, Esteban A., Smedley, Rachel K., Smellie, John L., Thorndycraft, Varyl R.
Publikováno v:
In Earth-Science Reviews May 2020 204
Publikováno v:
In Quaternary Science Reviews 1 January 2020 227
Publikováno v:
In Quaternary Science Reviews 1 January 2020 227
Autor:
Andrew Gray, Monika Krolikowski, Peter Fretwell, Peter Convey, Lloyd S. Peck, Monika Mendelova, Alison G. Smith, Matthew P. Davey
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 12 (2021)
Snow algae are an important group of terrestrial photosynthetic organisms in Antarctica, where they mostly grow in low lying coastal snow fields. Reliable observations of Antarctic snow algae are difficult owing to the transient nature of their bloom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b29ba86788734e1092b1f72bcd60e91a
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15 (2021)
Saccharides are the basic dry matter components of all fruits and vegetables. The dominant tomatoes saccharides are fructose and glucose, minor ones are sucrose but also arabinose, xylose, and galactose. The objective of this paper is to analyze carb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d424526ad25c494c95a9184d1537bc38
Autor:
Marek Bobko, Peter Haščík, Miroslav Kročko, Lenka Trembecká, Andrea Mendelova, Jana Tkáčová, Peter Czako, Tomáš Tóth
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 11, Iss 1, Pp 517-521 (2017)
In the present study we aimed to evaluate the oxidative stability of Spiš frankfurters after application of grape seeds extracts (Blauburger + Cabernet Sauvignon and Danube) in amount of 10 mL.kg-1 during 12 days of their storage at 4 °C. Sensory e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c32714c395814b18b3096ac99e7ccfef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Multidisciplinary Scientific Conference on Social Sciences & Arts SGEM. 2019, Vol. 6, p493-500. 8p.
Autor:
Tim Herzhoff, Thomas Teichert, Sascha Klein, Mendelu, Mendelova univerzita v BrnÄ›, Brno, Czech Republic, Martin Schadler, Karl-Armin Brohm
Publikováno v:
International Journal for Quality Research, Vol 14, Iss 3, Pp 865-880 (2020)
In 2017, around 99.5% of all companies in Germany belonged to the small and medium-sized enterprise category. They generated a turnover of 2.33 trillion euros, corresponding to 35.0% of the total turnover in Germany. SMEs are dependent on gaining a c