Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Memiši N"'
Autor:
Memiši N., Stanišić N.
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 30, Iss 4, Pp 635-646 (2014)
This paper presents the results of testing the impact of different farming systems on milk production, milk composition (milk fat, protein and dry matter without fat) and body condition score of Alpine breed goats in different growing systems during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10782f6bf74c49a0928c55af7e9fbbbd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Žujović, M.1 52.zotom@gmail.com, Memiši, N.2, Tomić, Z.1, Stanišić, N.1, Bijelić, Z.1, Maksimović, N.1, Marinkov, G.1
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry. 2012, Vol. 28 Issue 2, p263-274. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 25, Iss 49, Pp 71-76 (2020)
The pandemic caused by the coronavirus (SARS-CoV-2) spread to Serbia in March 2020, causing a large-scale outbreak of infection in humans and more than 200 human deaths in two months. Although data on the epidemiology, virology, clinical features, tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56e16011ba8344d69541394d68965f81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2014, Iss 45, Pp 271-283 (2014)
Lactic acid bacteria (LAB) have an essential role in the production of fermented products. With their metabolic activity, they influence the ripening processes - leading to desired sensory qualities while at the same time inhibiting the growth of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/420501099a58401caeb100994a2ec105
Autor:
Memiši Nurgin R., Vesković-Moračanin Slavica M., Škrinjar Marija M., Iličić Mirela D., Ač Mira Đ.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2014, Iss 45, Pp 55-66 (2014)
An experiment was designed to monitor the durability of certain dairy products stored at proper temperatures (8°C) and elevated temperatures (14°C) within their shelf life. Samples of fermented milk products were tested during 25 days, samples o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b89151429f5a4225b32b1f36bc3b6977
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.