Zobrazeno 1 - 10
of 1 219
pro vyhledávání: '"Membrane extraction"'
Autor:
John M. Kokosa
Publikováno v:
Exploration of Foods and Foodomics, Vol 2, Iss 4, Pp 275-312 (2024)
Food samples require extensive sample preparations for instrumental analyses due to the complex matrices involved. Food safety regulatory agencies also require sample preparation procedures that are accurate, sensitive, robust, and, above all, fast,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82ef17a501754ea48fdfba413cfba525
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e22343- (2023)
The aim of this work was to efficiently remove cobalt (Co) from aqueous solutions by using a novel Electromembrane Extraction (EME) technique. This novel electrochemical cell design featured two distinct glass chambers, incorporating a Supported Liqu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec849e18861d4abbabfc30d229013583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 11, p 6402 (2023)
Non-centrifugal cane sugar (NCS) is produced from sugarcane syrup via thermal evaporation. This study aimed to assess the effects of different temperatures during the evaporation process on the physicochemical characteristics and Maillard reaction pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc348dd63b314ce4b937872039fdd0d3
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 6, p 1141 (2023)
The determination of biogenic amines (BAs) as serious food contaminants and chemical indicators of unwanted microbial contamination or deficient processing conditions in non-alcoholic beers is of great interest for the beverage industries. In the pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17a33139e89840859b31dc1fb3844d59
Autor:
Juan J. Pinto, Carolina Mendiguchía, José A. López-López, Mabel Martín-Barata, Macarena Silva, Carlos Moreno
Publikováno v:
Membranes, Vol 13, Iss 2, p 152 (2023)
Due to its important environmental role, the analysis of trace metals in natural waters is attracting increasing attention; consequently, faster and more accurate analytical methods are now needed to reach even lower limits of detection. In this work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85412c8183ed428ba14e95ec3167d807
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.