Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Melo,Júlio O. F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Correia, Vinícius T. V, D’Angelis, Danielle F, Queiroz, Valéria A. V, Ramos, Ana Luiza C. C, Macedo, Maria Clara C, Augusti, Rodinei, Melo, Júlio O. F, Ferreira, Andreza A, Lacerda, Inayara C. A, Fante, Camila A
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 34, Issue: 2, Pages: 182-193, Published: 10 FEB 2023
This study aimed to evaluate the effect of gamma irradiation (GI) on the physicochemical, technological, antioxidant and microbiological characteristics of different whole sorghum flours (WSF), as well as to characterize the profile of chemical const
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::d2f516f3d971e3ba89460e641d63d842
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532023000200182&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532023000200182&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos,Bárbara O., Tanigaki,Maurício, Silva,Mauro R., Ramos,Ana Luiza C. C., Labanca,Renata A., Augusti,Rodinei, Melo,Júlio O. F., Takahashi,Jacqueline A., Araújo,Raquel L. B. de
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 33, Issue: 9, Pages: 1058-1068, Published: 26 AUG 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society v.33 n.9 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.33 n.9 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
The pequi pericarp corresponds to the largest portion of the fruit and has a high nutritional value, but it is discarded as an agro-industrial residue. The present study aimed to prepare and characterize flours from the pequi pericarp in terms of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::faff6a69beff15bcc76674894a529b76
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000901058&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000901058&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Loyola,Anna Cláudia F. e, Silva,Viviane D. M., Silva,Mauro R., Rodrigues,Camila G., Santos,Amanda N. dos, Melo,Júlio O. F., Augusti,Rodinei, Fante,Camila A.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society v.32 n.5 2021
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Green Cavendish banana peel and pulp flours were obtained by three drying methods: oven dryer at 70 °C; air fryer at 180 °C and domestic oven at 180 °C, being the latter two new possibilities. Bioactive constituents using paper spray ionization ma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::fa34040f576e56722e4b12e10bc22cb2
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532021000500953
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532021000500953
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.