Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Melo, Roberta T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soares, Fernanda O., Rosado, Isabel R., Sousa, Marcus V. C., Dumont, Carolyne F., Bittar, Joely F. F., Martin, Ian, Beletti, Marcelo E., Melo, Roberta T., Alves, Endrigo G. L.
Publikováno v:
BMC Veterinary Research; 2/19/2024, Vol. 20 Issue 1, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dualdo, Letícia C. S., Casarotti, Sabrina N., Paula, Aline T., Melo, Roberta T., Rossi, Daise A.
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 65, n. 374 (2010); 33-40
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 374 (2010); 33-40
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 374 (2010); 33-40
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Post-acidification and viability of lactic acid bacteria (LAB) of commercial yogurts were examined during 42 days of refrigerated storage. The ef? ciency of Compact Dry® TC associated with Man Rogosa Sharpe (MRS) broth at pH 5.4 was evaluated to enu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::486b5b28a3a38b3fba04a8f940c91419
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/125
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/125