Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Melo, Lauro"'
Autor:
Melo, Lauro Cesar Silva
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNISULUniversidade do Sul de SCUNISUL.
Institutional investors are relevant to global macroeconomic development, in which pension funds, investment funds and foreign investors stand out. In this context, institutional investors represent a group that holds the largest volume of capital re
Externí odkaz:
http://www.riuni.unisul.br/handle/12345/3030
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Helena Maria Andre Bolini
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-12T13:31:07Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Melo_LauroLuisMartinsMedeirosde_D.
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-12T13:31:07Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Melo_LauroLuisMartinsMedeirosde_D.
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/254224
Autor:
Silva, Aline Rolim Alves da, Santelli, Ricardo Erthal, Braz, Bernardo Ferreira, Silva, Marselle Marmo Nascimento, Melo, Lauro, Lemes, Ailton Cesar, Ribeiro, Bernardo Dias
Publikováno v:
Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 14, p2169, 20p
Sintese enzimatica dos esteres de aroma butirato e valerato de citronelila por lipase de Rhizopus sp
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientadores: Glaucia Maria Pastore, Gabriela Alves Macedo
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-03T20:56:40Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Melo_
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-03T20:56:40Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Melo_
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/254213
Autor:
Pineli, Lívia de Lacerda de Oliveira, Aguiar, Lorena Andrade de, Fiusa, Anndressa, Botelho, Raquel Braz de Assunção, Zandonadi, Renata Puppin, Melo, Lauro
Publikováno v:
In Appetite 1 January 2016 96:239-244
Autor:
Xavier, Wlamir Goncalves1 wlamir.xavier@biola.edu, Silva Melo, Lauro Cesar2 laurocsm68@gmail.com, Oliveira Camilo, Silvio Parodi3 parodi@unesc.net, Greene, Frederick4 Frederick.Greene@enmu.edu
Publikováno v:
Revista de Negócios. 2020, Vol. 25 Issue 4, p63-84. 22p.
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Helena Maria Andre Bolini Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: Atualmente, há um interesse crescente de consumidores do mundo todo por alimentos e bebidas com menores quantida
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9d061e56c8eb0fe6cec11cb1d152fe25
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2008.436032
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2008.436032
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.