Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Melnikova E.I."'
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 2, Pp 83-93 (2017)
One of promising methods for caseic whey processing is the production of whey protein microparticulate and its consequent application in food technology. This work is aimed at the development of fermented milk product technology using the whey protei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bff132eb3fc461389b390a317812fc1
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 1, Pp 41-50 (2017)
Creation and development of low-allergenic food products in sour-milk drink groups is the urgent trend in dairy industry development. By the results of patent search, one of challenging methods to reduce the dairy product allergenicity has been ident
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74b1d53aa9f04479817759708f4d0543
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 2, Pp 115-121 (2015)
The most promising approach for reducing the allergenicity of milk products with high biological value is biocatalytic conversion of whey proteins, producing hydrolysates with the specified molecular-mass distribution and residual allergenicity. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52f2119809f74a6297fbd42630485fb4
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 2, Pp 96-104 (2015)
A crucial task of the dairy industry is the modification of the composition and properties of cheese whey to level its organoleptic characteristics for use of qualitatively new food productsin technology, including the one of functional use. The work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8ba9231931a483c9b04aa8ab0d35320
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Melnikova, E.I., Bogdanova, E.V.
Мельникова Елена Ивановна, доктор технических наук, профессор кафедры технологии продуктов животного происхождения, Воронежский госуд
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::a371f6fe93b6399395407b10a414255e
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45886
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45886
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Мельникова Елена Ивановна, доктор экономических наук, профессор кафедры бухгалтерского учета, анализа и аудита, Южно-Уральский государ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::3a523be2eaa6305a2e8c817d37d665db
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41709
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41709
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.